Outrup Kultur & Idrætscenter

Motionscenter

Velkommen til Outrup motionscenter, der er etableret i et lyst og tiltalende lokale, hvor du igennem vores instruktører har mulighed for at få vejledning og råd, så du kan opnå det mest optimale udbytte af din træningsindsats.

Motionscentret råder over en lang række af det mest moderne udstyr indenfor såvel styrke-træning som kredsløbstræning. Centrets styrketræningsudstyr giver dig mulighed for at træne alle kroppens muskelgrupper, og derved at styrke og udbygge musklerne – eller blot få strammet op lidt hist og her.

 

Alt kredsløbsudstyr, såsom løbebånd – synchromaskine – kondicykler – romaskine m.v., der primært anvendes i forbindelse med opvarmning, konditionstræning, fedtforbrænding m.v., er udstyret med dansk display med mulighed for at aflæse energiforbrug, distance, hastighed m.v. Du kan således kontrollere, at din træning ligger indenfor de parametre, der er ønskeligt for netop dit træningsprogram.

Et par gode grunde til, at du bør dyrke motion…

Hvad opnår jeg…

Konditionstræning
Det er vigtigt for dit almene velvære, at kondition og puls er i orden.
Du vil opleve ny energi – hverdagen fungerer lettere når konditionen er i orden.
Styrketræning
Hold musklerne ved lige.
Ens muskelmasse svinder ind i takt med kroppens ældningsproces, hvis man ikke træner og derved holder musklerne ved lige.
Styrketræningen vil forbedre dit velvære, og kan give dig et flottere udseende.

Træning forud for skiferie m.v.
Kom i form inden f.eks. skiferien. Vore maskiner og en række af vore styrketræningsmaskiner er optimale til formålet.

Vægttab
Lad vore instruktører udarbejde et program til dig med specielt sigte på at reducere vægten.

Forebyggelse af sygdomme
Sund motion kan være medvirkende til at forebygge en lang række sygdomme som for eksempel:
Hjerte- karsygdomme – diabetes 2 – rygproblemer m.v.

Sæt dig realistiske mål, når du går i motionscentret eller til powercycling og husk, at alt – også træning i mindre omfang – er bedre end ingenting..!

Husk det er vigtigt altid, at lytte til ens krop og slappe lidt af, hvis kroppen signalerer, at den arbejder/træner for hårdt.